De ondergrond bestaat uit verschillende bewegende grondlagen.
De verplaatsingen – die zowel van horizontale als verticale aard kunnen zijn – leiden in sommige gevallen tot schade aan gebouwen en infrastructuur, zoals dijken, wegen en transportleidingen.
Door regelmatig hellingmetingen uit te voeren, houden we nauw in de gaten of er verplaatsingen optreden en grijpen we tijdig in indien nodig.

Hiervoor biedt MEET HET handmatige en volautomatische systemen aan.

Bij handmatige hellingmetingen sturen wij een landmeter met high-end apparatuur herhaaldelijk (dagelijks, wekelijks, op afspraak) ter plaatse om metingen uit te voeren en bewegingen te detecteren.

Daarnaast beschikken wij evenzeer over volautomatische systemen, die voortdurend en onbemand meten en realtime data doorsturen naar onze servers.

Alle meetgegevens worden per project overzichtelijk gebundeld op een eigen gebouwd online platform, zodat de klant dit te allen tijde live kan opvolgen.
Bovendien stellen wij bij volautomatische monitoring een alarmdrempel in.

Zodra een bepaalde drempelwaarde overschreden is, worden alle belanghebbenden op de hoogte gebracht via sms, e-mail of sirene op de werf. Dit zorgt niet alleen voor geruststelling bij de aannemer, maar ook bij de omwonenden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Meet Het Logo Icon White

Voor algemene vragen,
samenwerkingen of gekke
projecten helpen we je graag via
ons hoofdkantoor verder.

CONTACTEER ONS Arrow Link