Software ontwikkeling op maat

In de dynamische wereld van de geosector is standaardsoftware vaak niet voldoende om aan de unieke behoeften van uw organisatie te voldoen. Maatwerk software ontwikkeling biedt de flexibiliteit en precisie die nodig zijn om uw specifieke eisen en doelstellingen te realiseren. Of het nu gaat om geavanceerde dataverwerking, integratie van verschillende datasets, of het creëren van interactieve kaarten en visualisaties, maatwerk software stelt u in staat om uw volledige potentieel te benutten.

Een greep uit onze reeds op maat ontwikkelde geosoftware:

  • Online monitoringsplatform: MeMo
  • BIM VIEWER
  • Panoviewer


Online monitoringsplatform MeMo
Ons online monitoringsplatform, MeMO, is ontworpen om verschillende sensoren naadloos te integreren binnen één project, waardoor u een uitgebreide en gedetailleerde kijk krijgt op uw gegevens. Met de mogelijkheid om alarmwaarden in te stellen, zorgt ons platform ervoor dat u altijd op de hoogte bent van belangrijke veranderingen en snel kunt reageren op kritieke situaties.

Functionaliteiten van ons monitoringsplatform:

  • Multi-sensor integratie: Ons platform ondersteunt een breed scala aan sensoren, waarbij we steeds bereid zijn om extra types sensoren toe te voegen. Door deze sensoren te combineren, krijgt u een holistisch beeld van uw projectomgeving.
  • Real-Time Gegevensverzameling: Verbind en monitor uw sensoren in real-time. Onze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat u altijd toegang heeft tot de meest actuele en nauwkeurige data, waar u ook bent.
  • Gebruiksvriendelijke interface: Ons platform biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface waarmee u eenvoudig sensorgegevens kunt bekijken, analyseren en beheren. Met interactieve dashboards en visuele weergaven wordt databeheer eenvoudig en efficiënt.
  • Instellen van alarmwaarden: Stel specifieke alarmwaarden in voor uw sensoren om direct op de hoogte te worden gesteld van afwijkingen of kritieke situaties. Onze geautomatiseerde meldingssystemen kunnen u via e-mail, sms of pushmeldingen waarschuwen, zodat u snel actie kunt ondernemen.
  • Data analyse en rapportage: Gebruik onze ingebouwde analysetools om trends en patronen in uw gegevens te ontdekken. Genereer gedetailleerde rapporten die u helpen bij het maken van geïnformeerde beslissingen en het optimaliseren van uw processen.
  • Cloudgebaseerde opslag: Al uw gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud, waardoor u ten alle tijde en vanaf elke locatie toegang heeft tot uw informatie. Onze robuuste beveiligingsmaatregelen garanderen de privacy en integriteit van uw data

Voordelen van ons monitoringsplatform:

  • Efficiëntie en tijdsbesparing: Door alle sensorgegevens op één platform te consolideren, bespaart u tijd en moeite bij het beheren van uw projecten.
  • Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid: Real-time monitoring en alarmmeldingen zorgen ervoor dat u snel kunt reageren op belangrijke gebeurtenissen en de hoogste nauwkeurigheid in uw gegevens behoudt.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Ons platform groeit mee met uw behoeften. Voeg eenvoudig nieuwe sensoren en projecten toe zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over compatibiliteit of prestatieverlies.
  • Kostenbesparing: Door proactief te monitoren en te reageren op afwijkingen, kunt u kosten besparen die anders zouden ontstaan door vertragingen of noodsituaties.

Mogelijke toepassingen met ons monitoringsplatform:

  • Milieu monitoring: Hou o.a. de lucht- en waterkwaliteit, geluidsoverlast en andere milieu-indicatoren in de gaten.
  • Infrastructuurbeheer: Monitor de gezondheid van bruggen, gebouwen en andere infrastructuur om o.a. preventief onderhoud uit te voeren.
  • Landbouw: Optimaliseer gewasbeheer door het monitoren van bodemvocht, temperatuur, en andere cruciale parameters.
  • Slimme steden: Integreer verschillende stadsmonitoringsystemen voor een efficiënter en duurzamer stedelijk beheer

We leveren hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, van installatie en integratie tot ondersteuning en onderhoud. Met onze innovatieve technologie en klantgerichte aanpak garanderen wij dat u altijd het beste uit uw gegevens haalt.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ons online monitoringsplatform uw projecten naar een hoger niveau kan tillen. Samen bouwen we aan een efficiëntere en veiligere toekomst.

 

BIM VIEWER
Bij MEET HET begrijpen we dat niet iedereen een expert is in 3D-modellering of BIM-software. Daarom hebben we een gebruiksvriendelijke BIM Viewer ontwikkeld, speciaal ontworpen om zowel BIM- als andere 3D-modellen eenvoudig te visualiseren. Onze viewer biedt een intuïtieve en toegankelijke manier voor eindgebruikers om modellen te inspecteren, zonder dat technische kennis of gespecialiseerde software nodig is.

Functionaliteiten van de MEET HET – BIM Viewer:

  • Gebruiksvriendelijk: De MEET HET – BIM Viewer is ontworpen met eenvoud en toegankelijkheid in gedachten. Onze interface is intuïtief en gemakkelijk te navigeren, zodat zelfs gebruikers zonder technische achtergrond gemakkelijk met 3D-modellen kunnen werken.
  • Voor niet-technische gebruikers: Dit is de perfecte oplossing voor klanten die geen ervaring hebben met geavanceerde 3D- of BIM-software. Of u nu een projectmanager, opdrachtgever of stakeholder bent, u kunt moeiteloos modellen bekijken en de benodigde informatie verkrijgen.
  • Model Inspector of Light Viewer: Onze viewer functioneert als een model inspector of light viewer, waardoor u op een lichte en efficiënte manier de details van uw model kunt inspecteren. Dit maakt het ideaal voor snelle weergaven en eenvoudige controles, zonder de noodzaak van uitgebreide software.
  • Ondersteuning van verschillende modellen: Of het nu gaat om BIM-modellen, CAD-bestanden of andere 3D-modellen, de MEET HET – BIM Viewer kan het allemaal aan. Dit zorgt voor een naadloze ervaring bij het werken met diverse projectbestanden.

Voordelen van de MEET HET – BIM Viewer:

  • Geen installatie nodig: Onze viewer werkt direct vanuit uw browser, waardoor u geen extra software hoeft te installeren. Dit bespaart tijd en voorkomt compatibiliteitsproblemen.
  • Real-time samenwerking: Deel modellen eenvoudig met uw team of klanten en werk samen in real-time. Iedereen kan hetzelfde model bekijken en bespreken, ongeacht hun locatie.
  • Veilig en betrouwbaar: Wij garanderen dat uw gegevens veilig zijn. Onze viewer is gebouwd met robuuste beveiligingsmaatregelen om uw modellen te beschermen.
  • Kostenefficiënt: Bespaar op dure softwarelicenties en training. De MEET HET – BIM Viewer biedt een betaalbare oplossing voor iedereen die 3D-modellen wil bekijken en inspecteren

Voor wie is de MEET HET – BIM Viewer?

  • Projectmanagers: Beheer uw projecten efficiënter door snel en eenvoudig modellen te bekijken en te delen met uw team.
  • Opdrachtgevers: Krijg inzicht in de voortgang en details van uw project zonder technische obstakels.
  • Stakeholders: Bekijk en begrijp projectmodellen zonder de noodzaak van uitgebreide training of software.

Bij MEET HET zijn we toegewijd om technologie eenvoudig en toegankelijk voor iedereen te maken. Onze BIM Viewer is ontworpen om uw werk eenvoudiger, efficiënter en aangenamer te maken. Probeer het vandaag nog en ontdek hoe onze innovatieve oplossing uw modelvisualisatie kan transformeren.

Neem contact met ons op voor een demo of om meer te weten te komen over de mogelijkheden van de MEET HET -BIM Viewer. Samen brengen we uw projecten tot leven!

 

Panoviewer
Bij MEET HET hebben we een innovatieve Panoviewer ontwikkeld om uw 360° panoramafoto’s en laserscandata op een eenvoudige en toegankelijke manier te visualiseren. Deze geavanceerde tool integreert moeiteloos beelden van diverse 360° camera’s en laserscanners, waardoor u een compleet en interactief overzicht krijgt van uw projectomgeving.

Functionaliteiten van de MEET HET – Panoviewer:

  • Gebruiksvriendelijke interface: De MEET HET – Panoviewer is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Dankzij de intuïtieve interface kunnen zowel technische als niet-technische gebruikers eenvoudig navigeren door 360° panoramafoto’s en scandata.
  • “Google Street View” voor uw project: Voor eindklanten fungeert de MEET HET – Panoviewer als een “Google Street View” van hun project. Dit betekent dat u op een interactieve en visuele manier door uw project kunt wandelen, alsof u er zelf aanwezig bent.
  • Hulpmiddel voor tekenaars en modelleurs: Tekenaars en modelleurs gebruiken deze krachtige tool om scandata beter te interpreteren. Door nauwkeurige weergave en integratie van 360° beelden, kunnen zij gedetailleerde en nauwkeurige modellen maken die voldoen aan de hoogste standaarden.
  • Geschikt voor niet-technische gebruikers: De MEET HET – Panoviewer is speciaal ontworpen om toegankelijk te zijn voor gebruikers zonder technische achtergrond. Dit maakt het de ideale oplossing voor projectmanagers, stakeholders en andere betrokkenen die een duidelijk en begrijpelijk overzicht van het project nodig hebben.

Voordelen van de MEET HET – Panoviewer:

  • Toegankelijkheid: Bekijk 360° panoramafoto’s en laserscandata direct in uw browser, zonder dat er extra software geïnstalleerd hoeft te worden.
  • Interactiviteit: Navigeer door de projectomgeving met gebruiksvriendelijke tools die een naadloze en realistische ervaring bieden.
  • Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid: Vertrouw op de nauwkeurige integratie van scandata en panoramafoto’s om een volledig en betrouwbaar beeld van uw project te krijgen.
  • Samenwerking: Deel eenvoudig uw panoramabeelden met teamleden en stakeholders voor verbeterde communicatie en samenwerking.
  • Kostenbesparing: Bespaar tijd en middelen door uw project virtueel te inspecteren en te beheren, zonder de noodzaak van frequente fysieke bezoeken.

Mogelijke toepassingen voor de MEET HET – Panoviewer:

  • Bouw en Infrastructuur: Houd de voortgang van bouwprojecten in de gaten en identificeer snel eventuele problemen.
  • Vastgoedbeheer: Geef potentiële kopers of huurders een virtuele rondleiding door vastgoedobjecten.
  • Milieuonderzoek: Inspecteer en monitor natuurgebieden en milieuprojecten op een efficiënte en gedetailleerde manier.
  • Stedelijke Planning: Visualiseer en plan stedelijke ontwikkelingen met behulp van nauwkeurige 360° panoramabeelden.

Bij MEET HET zijn we toegewijd aan het leveren van innovatieve en op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Onze Panoviewer combineert geavanceerde technologie met gebruiksvriendelijke ontwerpprincipes, waardoor u altijd het beste uit uw gegevens haalt.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de MEET HET – Panoviewer uw projectbeheer naar een hoger niveau kan tillen. Samen maken we uw projectvisie werkelijkheid, met een panoramisch perspectief dat nieuwe inzichten en mogelijkheden biedt.