Geo-ICT

Onze missie is het toepassen en integreren van verscheidene geospatiale data en technologieën om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die bedrijfsprocessen optimaliseren, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid verhogen en waardevolle inzichten bieden voor strategische besluitvorming.

Ontdek hieronder de diverse diensten die wij aanbieden binnen onze Geo-ICT unit. Heeft u een andere vraag of specifieke behoeften? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met uw Geo-ICT uitdagingen.
 • Geo business analyse

  Binnen onze Geo-ICT unit bieden we gespecialiseerde business analyse diensten aan die zich richten op de integratie van geolokalisatie in bedrijfsprocessen. Het is bijgevolg een gespecialiseerde vorm van business analyse waarbij geografische informatie… lees meer ….

 • Cartografie

  Cartografie verwijst naar de wetenschap, techniek en kunst van het maken en gebruiken van kaarten. Het omvat het verzamelen, analyseren en presenteren van geografische informatie op een correcte grafische manier om ruimtelijke relaties,… lees meer ….

 • Tijdruimtelijke analyses

  Tijdruimtelijke analyse verwijst naar het proces van het bestuderen en interpreteren van (verscheidene) geografische gegevens om patronen, trends en relaties te identificeren binnen een specifiek geografisch gebied over een bepaalde periode. Het doel… lees meer ….

 • Workflowoptimalisatie

  Workflowoptimalisatie binnen de geografische sector verwijst naar het verbeteren en stroomlijnen van werkprocessen die betrokken zijn bij de verzameling, verwerking, analyse en presentatie van geografische gegevens. Dit omvat het efficiënter maken van zowel… lees meer ….

 • Geodatamanagement

  Geodatamanagement is het beheer van geografische gegevens, oftewel data die aan locaties zijn gekoppeld. Deze gegevens kunnen variëren gaande van eenvoudige puntcoördinaten over satellietbeelden en topografische kaarten tot eventueel 3D-modellen. Effectief geodatamanagement zorgt… lees meer ….

 • Software ontwikkeling op maat

  In de dynamische wereld van de geosector is standaardsoftware vaak niet voldoende om aan de unieke behoeften van uw organisatie te voldoen. Maatwerk software ontwikkeling biedt de flexibiliteit en precisie die nodig zijn… lees meer ….

 • GeoAI

  GeoAI, oftewel Geospatial Artificial Intelligence, is de integratie van kunstmatige intelligentie (AI) met geospatiale technologieën zoals geografische informatiesystemen (GIS) en remote sensing. Het combineert de kracht van AI met geospatiale data om geavanceerde… lees meer ….

 • Smart City

  Een Smart City, of slimme stad, is een gebied (voornamelijk een stad of gemeente) dat gebruik maakt van verschillende soorten elektronische data en geavanceerde technologieën om de efficiëntie van stadsdiensten te verbeteren, de… lees meer ….

 • Smart Digital Twin

  We dompelen je graag onder in onze Smart Digital Twin, een revolutionaire oplossing die de kracht van geavanceerde technologieën combineert om u de meest actuele en historische data altijd binnen handbereik te bieden,… lees meer ….

 • VR & AR

  Beeld je in: de digitale wereld verkennen door een bril en je weg vinden in een virtuele omgeving. Onze innovatieve digitale tweeling maakt dit mogelijk en biedt veel meer dan alleen intuïtieve navigatie.… lees meer ….

 • Indoor navigation & wayfinding

  Met onze geavanceerde indoor navigatie-app behoort verdwalen in gebouwen definitief tot het verleden. Of je nu een groot kantoor, een ziekenhuis, een winkelcentrum of een luchthaven betreedt, onze technologie zorgt ervoor dat je… lees meer ….