GEO-ICT

Inhouse ontwikkeling van software voor het beheer, de verwerking en publicatie van ruimtelijke data.
 • Online monitoring platform

  MEET HET beschikt over een eigen online monitoring platform, waar alle meetgegevens per project gebundeld worden, ongeacht het type meting. Dankzij het overzichtelijk geheel kan je meetwaarden direct en correct interpreteren en kunnen… lees meer ….

 • BIM viewer

  MEET HET ontwikkelde een eigen viewer om de BIM- en andere 3D-modellen te visualiseren. De (eind)klant gebruikt deze viewer als een model inspector of light viewer voor het model. Deze is uitermate geschikt… lees meer ….

 • Virtual Tour

  MEET HET ontwikkelde een eigen viewer om de 360° panoramafoto’s afkomstig van verschillende 360° camera’s en laserscanners te integreren. Tekenaars en modelleurs gebruiken deze tool om de scandata beter te kunnen interpreteren. De… lees meer ….

 • Pointcloud processing

  MEET HET ontwikkelt eigen processen, routines en algoritmen om puntenwolken te verwerken en te analyseren. Deze puntenwolken zijn afkomstig van laserscanners of uit fotogrammetrishe opnames. Op basis van deze puntenwolken kunnen vlakheden, scheefstanden… lees meer ….

 • VR en AR

  MEET HET maakt het mogelijk om ruimtelijke data in Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) te publiceren, te bevragen en zelfs in te winnen. lees meer ….

 • Workflow optimalisatie

  MEET HET is een dienstverlener en kan voornamelijk innoveren door de processen te optimaliseren. Daarom wordt zeer hard ingezet op het optimaliseren van de eigen workflow en dit zowel voor de opmeting, de… lees meer ….