MEET HET is gegroeid vanuit een samenwerking tussen drie zelfstandige landmeter praktijkbeoefenaars en voormalige studiegenoten en heeft de ambitie een gebiedsdekkend netwerk in Vlaanderen te worden.

Ons netwerk van landmeters en geassocieerde experten werd opgericht omdat we ervan overtuigd zijn dat je als landmeter of expert onmogelijk in alles gespecialiseerd kan zijn.

Door deze samenwerking kan een breed gamma aan landmeetkundige diensten aangeboden worden in diverse geografische regio’s en dit door vakspecialisten in hun domein.

De lokale verankering, minimale verplaatsingen en voeling met de streek van onze landmeters en experten wordt door heel wat van onze cliënten sterk gewaardeerd.

De MEET HET historiek

Onmiddellijk na het afstuderen startten Jonas Van Dosselaer, Bram Van Londersele en Jonas Van Hooreweghe in 2010 een eigen landmeterspraktijk. Elk in hun eigen regio, met eigen cliënteel, in andere disciplines van de landmeetkunde en onder een verschillende naam.

Allen kenden ze wel een ervaren landmeter-expert waaraan ze advies konden vragen. Deze mentoren danken ze tot op de dag van vandaag nog steeds, maar konden ze niet maandelijks, wekelijks, laat staan dagelijks inroepen voor hulp.

Al snel werd duidelijk dat Bram en de Jonassen de meeste hulp aan elkaar hadden. Zo sprongen ze bij elkaar in tijdens pieken of dalen in werkdruk, zorgden ze voor continue dienstverlening bij hun cliënten tijdens vakantie of ziekte en werden de werken uitgevoerd door een specialist terzake.

Aangezien ze ook de ambitie hadden om naast de klassieke landmeetkunde ook projecten aan te nemen waarbij meer dan één landmeter nodig was en speciale technieken vereist zijn, drong een samenwerking zich op voor dergelijke uitdagende opdrachten.

Samenwerken was voor hen de sleutel tot succes.

Omdat de samenwerking voor de cliënten niet altijd even duidelijk was, ze hadden immers elk nog hun eigen merknaam, werd besloten om onder één gemeenschappelijke vlag naar buiten te treden. De merknaam ‘MEET HET’ zag in 2011 het levenslicht.

MEET HET werd in 2014 uitgeroepen tot 'meest beloftevolle KMO van West-Vlaanderen Als ze met drie al sterk waren, wat zou een associatie met nog meer landmeters dan kunnen betekenen? In 2012 werd het groeimodel van MEET HET samen met het Centrum voor Ondernemen tegen het licht gehouden in een eindwerk van Olivier Miserez, toen student KMO Management aan de Hogeschool Gent.

Uit deze bevindingen werd voor de verdere uitbouw van de associatie voor een licentiemodel gekozen.

In 2013 werd een eerste licentieovereenkomst aangegaan met landmeter-expert Florence Leroy. Zij is zaakvoerder van de vestiging in Waarschoot en gespecialiseerd in schattingen en juridische eigendomskwesties.

In tussentijd kende het netwerk een aanhoudende groei en bestaat MEET HET uit een multidisciplinair team van landmeters en experten.

MEET HET is een atypisch landmetersbedrijf en ’s werelds eerste franchise organisatie voor landmeters. Hierdoor behaalde het in 2011 het UNIZO-keurmerk ‘commerciële samenwerking’ en werd het in 2014 uitgeroepen tot ‘meest beloftevolle KMO van West-Vlaanderen’.

Hoofdkantoor

Jonas Van Dosselaer

Operationeel directeur

Hoofdkantoor

Jonas Van Hooreweghe

Technisch directeur

Hoofdkantoor

Bram Van Londersele

Commercieel directeur

Hoofdkantoor

Karen Deckers

Landmeter

Hoofdkantoor

Louise Marques

Teamleader BIM

Hoofdkantoor

Olivier Van Craenenbroeck

BIM-modelleur en technisch facility beheerder

Hoofdkantoor

Sam De Geyter

Doctorandus

Hoofdkantoor

Seppe Verscheure

Landmeter

Hoofdkantoor

Marie Mouton

BIM-modelleur

Hoofdkantoor

Yevheniia Shpylevska

Landmeter

Hoofdkantoor

Laura Rada Monasterio

BIM-modelleur

Hoofdkantoor

Lore Dewulf

Software ontwikkelaar

Hoofdkantoor

Teresa Schmid

Landmeter

Hoofdkantoor

Evelien Decloedt

Projectleider 2D-tekenwerk

Hoofdkantoor

Niels van Gele

Teamleader Landmeetkunde

Hoofdkantoor

Max Crevits

Landmeter

Hoofdkantoor

Delphine Boone

Marketing & management assistent

Hoofdkantoor

Wessel van Orden

Business Developer

We helpen je graag verder met het zoeken naar een oplossing voor uw probleem.

BEKIJK ALLE KANTOREN Arrow Link

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Meet Het Logo Icon White

Voor algemene vragen,
samenwerkingen of gekke
projecten helpen we je graag via
ons hoofdkantoor verder.

CONTACTEER ONS Arrow Link