Avant-première MEET HET Zelf

De avant-première van MEET HET Zelf

Op vrijdag 22 april vond de avant-première van MEET HET Zelf plaats op het hoofdkantoor in Mariakerke. Het concept werd er uitgebreid uitgelegd, er werden demonstraties gegeven en we sloten af met heerlijke croques. 

Ondertussen weet iedereen van ons netwerk al van het bestaan van MEET HET Zelf, de web-verhuur-shop van MEET HET, gericht naar zelfstandige landmeters en andere kantoren. “Op de avant-première waren er een 10-tal mensen. Ik had op ongeveer 20 mensen gehoopt, maar het volk dat er was, was wel het belangrijk volk waarop ik hoopte. Ze waren geïnteresseerd tot super geïnteresseerd. Ik heb liever tien zo’n mensen, dan dertig mensen die maar half zo geïnteresseerd zijn. De bedoeling was sowieso om het en petit comité te doen.” zegt Bram Van Londersele.

“Degene die er waren, zijn voornamelijk al met monitoring en scanning bezig maar botsten tegen hun limieten aan of hadden soms niet de goede tools in huis en wisten dat wij die wel hebben. Bij deze groep kunnen we dus als het ware het verlengstuk van hun bedrijf worden.”

“Anderen krijgen ook de vraag om dingen te doen waar ze nu geen antwoord op kunnen bieden of dat ze links moeten laten liggen. Dus ofwel zijn ze er al mee bezig en willen ze dingen doen die ze nog niet kunnen door een gebrek aan tools en willen ze graag gebruik maken van de onze en onze knowhow, ofwel zijn ze er nog niet mee bezig en hebben ze er interesse in en kunnen ze daar ook onze apparatuur en diensten voor gebruiken.”

Wie was er aanwezig?

“Verschillende profielen. Er waren mensen van Jan De Nul, Farys, landmeters die bij waterbouwkundige aannemers werken, zaakvoerders die hun eigen landmeter kantoor hebben en waterleidingnet beheerders.”

Hoe ging het event in zijn werk?

“Enerzijds hebben we gezegd dat we binnenkort gaan lanceren, het staat zo goed als klaar. Anderzijds hebben we kort uitgelegd wat we willen doen, dat is dezelfde uiteenzetting die de licentienemers op de teamdag in februari kregen. Er is ook een demo van Inclinatus gegeven. Zij hebben een bakje op de markt gebracht in Nederland waarmee je voor €200 per maand je toestel kan omvormen naar een monitoring toestel, soft- en hardware inbegrepen. We zullen met MEET HET Zelf de enige verdeler daarvan in België zijn. Daarbij heeft Jonas V.H. ook nog uitleg gegeven over wat we doen met scans en wat de mogelijkheden daarvoor zijn.”

“Het is nog steeds de bedoeling dat we een verhuur service hebben voor zowel monitoring als landmeetkunde. Zo kunnen ze sommige zaken zelf doen en andere zaken zullen door iemand van MEET HET gedaan worden. Monitoring kan je meer zien als een service, net zoals de mobile mapping kar en het harnas. De licentienemers zullen die twee laatste vrij mogen gebruiken als ze hier een opleiding voor gevolgd hebben (dat zal een MH Academy of een Masterclass zijn). Externen gaan dit niet kunnen, zij zijn verplicht er iemand van MEET HET bij te huren.

Jij in het MEET HET team?

Kriebelt het bij jou om deel uit te maken van MEET HET? Bekijk onze vacatures of solliciteer spontaan op onze website.

Misschien heb jij binnenkort wel je eigen MEET HET landmeter kantoor in de buurt!