KUDD: Artes – Sluis Mol

Een klant uit de duizend

Een sluis kan door diverse oorzaken onstabiel worden, waardoor het correct opvolgen van de beweging cruciaal is voor het verdere verloop van de werken. En daar komt Artes regelmatig mee in aanraking. Door de verzakking van een sluis klopten ze bij MEET HET aan, zodat de sluismuren nauwkeurig gemeten konden worden.

Alexander Vranckx, projectleider bij Artes, kan erover meespreken. “Als projectleider maak ik de planning en contracten en volg ik op de werf alles nauwgezet op. Met Artes werken wij aan uitdagende bouwopdrachten en unieke werven op alle terreinen, zoals burgerlijke bouwkunde en waterbouw. Momenteel zijn we volop bezig met werken aan de sluis, waarbij we enerzijds voor stabiliteit moeten zorgen, aangezien de sluis aan het verzakken was en anderzijds is de sluis ook aan renovatie toe.”

“In november 2019 zijn we met de werken gestart en het einde is voorzien eind 2020. De grootste uitdaging is echter al gepasseerd, het droogzetten van de sluis, maar we beseffen dat we bij elke renovatie voor verrassingen kunnen staan. Doordat de sluis aan het verzakken was, waren we genoodzaakt om die te stabiliseren. MEET HET heeft voor ons de sluismuren opgemeten, om te zien of die bewogen tijdens de werken”, zo besluit een tevreden Alexander.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Meet Het Logo Icon White

Voor algemene vragen,
samenwerkingen of gekke
projecten helpen we je graag via
ons hoofdkantoor verder.

CONTACTEER ONS Arrow Link