KUDD: Consult Supply

Een klant uit de duizend

In het het Oost-Vlaamse Dendermonde richtte Roseline Supply in 2008 Consult Supply op. Een zestal jaar later sloot ook haar broer Wim aan en sindsdien is de motivatie en ambitie groter dan ooit: met Consult Supply willen ze verloederde gebouwen laten verdwijnen en leegstaande ruimtes transformeren naar bestemmingen die passen op de locatie. Om aan de verwachtingen van klanten te voldoen en de kennis en expertise te kunnen hanteren, hebben ze regelmatig een landmeetkundig bedrijf nodig. En daarvoor kloppen ze aan bij MEET HET.

“Wij helpen mensen die onroerend goed hebben en niet goed weten wat ze ermee moeten aanvangen. In eerste instantie creëren wij een visie en luisteren we naar wat de problematiek precies inhoudt, om vervolgens een volledig traject op te starten. Dat kan gaan van het creëren van een visie, tot weten wat vastgoed waard is en zelfs een hele herbestemming van het pand”, zo gaat Roseline van start.

De juiste oplossing vinden, geeft hen enorm veel voldoening en voor hun klanten gaan ze dan ook graag tot het uiterste. “Mijn hele leven zit ik al in de bouwwereld, het is dus echt mijn passie. Ik speelde ook met lego, niet met poppen, het is dan ook niet zo verwonderlijk dat ik in een bouwrichting verder ben gegaan”, zo gaat Roseline lachend verder. “Het was altijd mijn ambitie om met projectontwikkeling bezig te zijn en letterlijk de boel op te kuisen. Leegstaande panden aannemen en herbestemmen is helemaal mijn ding. We maken er iets moois van, en dat niet alleen voor de eigenaar, maar evenzeer voor de omgeving en de maatschappij.”

Om aan de verwachtingen van klanten te voldoen en de kennis en expertise te kunnen hanteren, hebben ze regelmatig een landmeetkundig bedrijf nodig. En daarvoor kloppen ze aan bij MEET HET. “Wij schakelen MEET HET onder andere in voor het meten van terreinen, het maken van 3D-beelden van gebouwen, soms vragen we ook een schatting… De normale taken dus binnen ruimtelijke ordening waar een landmeter voor nodig is”, zo gaat Roseline verder. Over de samenwerking met MEET HET is ze heel duidelijk: “We hanteren eenzelfde filosofie in bedrijfsvoering, want wij zijn ook bezig iedereen rond een project te zetten en samenwerkingen aan te gaan. Je voelt dat MEET HET dat ook heeft in hun filosofie, met de diverse landmeters die samenwerken. Ik ben zeer tevreden over hun aanpak; je vraagt iets en binnen de vooropgestelde tijdspanne krijgen we altijd wat we gevraagd hebben. Prima toch.”

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Meet Het Logo Icon White

Voor algemene vragen,
samenwerkingen of gekke
projecten helpen we je graag via
ons hoofdkantoor verder.

CONTACTEER ONS Arrow Link