Teamdag februari 2022

Achter de schermen

Op 25/02 hadden we onze eerste teamdag van het jaar. Deze kon gelukkig fysiek doorgaan! We trokken naar Sint-Niklaas en brachten onze tijd door in het STeM- en Mercatormuseum.

“In de voormiddag vond er een commerciële training plaats voor wie daar interesse in had. Deze ging over mailingcampagnes en over het werven van nieuwe klanten die nood kunnen hebben aan jouw diensten maar zelf geen weet hebben over het bestaan van die diensten”, begint Bram. “Het was een leerzame workshop! In de namiddag was er dan een informatief deeltje van de teamdag. Dit ging over de nieuwe tarieven van de BIMshop en over plaatsbeschrijvingen. Er werd aangegeven door onze licentienemers dat ze dit niet graag doen. We hebben een externe oplossing aangeboden via IFIRMA en Jeroen biedt ook een oplossing aan via een website die hij heeft ontwikkeld.”

“Dan was er ook een open deeltje waar externen welkom waren. Hier hadden we ook een mailing voor uitgestuurd naar landmeters die ingeschreven waren op de rol van de federale raad van landmeters-experten. We hebben deze mensen uitgenodigd omdat we met onze opleiding willen in aanmerking komen om dit te laten meetellen met de 20 uren permanente vorming die je als landmeter-expert per jaar moet doen. Hier werd MEET HET ZELF voorgesteld, gevolgd door een bezoek aan het mercatormuseum. Het mekka voor cartografen!”

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Meet Het Logo Icon White

Voor algemene vragen,
samenwerkingen of gekke
projecten helpen we je graag via
ons hoofdkantoor verder.

CONTACTEER ONS Arrow Link