Infrastructuur beheren met de Digital Twin

Digital Twin

Wegenis, een kunstwerk of (ondergrondse) infrastructuur vanop afstand beheren, monitoren of inspecteren, MEET HET maakt het allemaal mogelijk dankzij digital twin.

Innovaties in de landmeetkundige wereld volgen elkaar snel op. Om aan de specifieke noden te voldoen, kiest MEET HET steeds de meest geschikte opmetingstechniek, afhankelijk van het type en de toegankelijkheid van de infrastructuur. Een digitale tweeling is daarbij een van de innovatie methodes en tevens een van onze specialiteiten.

Dankzij een digitale tweeling kunnen zowel de beheerder als de aannemer of het studiebureau de infrastructuur virtueel bezoeken. Deze virtuele kopie kan bovendien verrijkt worden met live monitoring gegevens en kan als geometrische kapstok dienen om niet-ruimtelijke data Рzoals technische fiches, meetstaten en keuringen Рaan op te hangen. Een digital twin is d̩ geschikte oplossing om infrastructuur op te volgen en om onderhoud en engineering bij te houden en voor te bereiden gedurende de ganse levenscyclus.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Meet Het Logo Icon White

Voor algemene vragen,
samenwerkingen of gekke
projecten helpen we je graag via
ons hoofdkantoor verder.

CONTACTEER ONS Arrow Link