KUDD: Studiebureau Plan+

Een klant uit de duizend

Reeds ettelijke jaren is MEET HET hét landmeterskantoor waar studiebureau Plan+ een beroep op doet voor alles wat met landmeetkunde te maken heeft. Het studiebureau is actief in alle facetten van de stedenbouw en ruimtelijke ordening en is al vele jaren uitermate tevreden over de samenwerking. Ze bepalen wat in dorpen en steden herontwikkeld kan worden op vlak van wonen, recreatie, natuur, landbouw en mobiliteit en hoe ze nieuwe, duurzame omgevingen kunnen creëren.

“Zodra wij een aantal concepten uitgedacht hebben en we dit nauwkeuriger willen uitwerken, dan schakelen wij MEET HET in voor alles wat met opmetingen en landmeetkundige aspecten te maken heeft."

“Voor ons is de grootste uitdaging dat het woonmodel heel verspreid zit, want we zijn zeer verspreid gaan wonen. Dit willen we weer compacter en dichter bij de kern krijgen”, zo start Dirk De Loecker, zaakvoerder bij Plan+.”Zij zijn al jaren – veel jaren zelfs – leverancier bij ons en we hebben nog maar eenmaal een conflict gehad. Door conflicten leer je hoe betrouwbaar een leverancier is, en het is gebleken dat zij zéér betrouwbaar zijn”, zo gaat Dirk verder.

“Eigenlijk is de samenwerking met MEET HET een constante flow. Zodra wij landmeetkundig werk zien, hebben we de reflex om MEET HET te contacteren en dan komt een van hun landmeters uit het netwerk het oplossen. Dankzij hen kunnen we ook gebruik maken van een aantal mensen, zoals Heleen, die ons structureel ondersteunt en die wij als deel van ons team zien. De communicatie verloopt heel vlot en we hebben een zeer structurele samenwerking”, aldus een tevreden zaakvoerder.

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Meet Het Logo Icon White

Voor algemene vragen,
samenwerkingen of gekke
projecten helpen we je graag via
ons hoofdkantoor verder.

CONTACTEER ONS Arrow Link