Lander
Bral 

Landmeter Evergem

Landmeter Evergem

Ralingen 58

9940 Evergem

ondernemingsnummer

BE 0793.399.622

beëdigd landmeter-expert

LAN141597

Lander Bral heeft ruime ervaring met betrekking tot het vastleggen van grenzen. Nieuwe grenzen kunnen worden vastgelegd bij het splitsen van percelen, het verkavelen van gronden of bij de opmaak van een onteigeningsplan. Bestaande grenzen die betwist worden, kunnen gereconstrueerd worden na onderzoek van alle beschikbare bronnen. Als gerechtsdeskundige kan Lander Bral u bijstaan in een juridische procedure.

Verder is Lander Bral ook uw partner bij het uitvoeren van metingen voor uw (ver-)bouwplannen. Afhankelijk van de opdracht wordt het geschikte toestel gekozen (totaalstation, laserscanner, ...). Plannen (grondplannen, snedes, ...) kunnen zowel in 2D, 3D of als BIM-model aangeleverd worden.

Ook andere metingen zoals tracémetingen (GRB), uitzetten van werven, uitvoeren van een waterpassing, … zijn hem niet vreemd.


Lander studeerde aan Universiteit Gent af als licentiaat geografie optie landmeetkunde in 2007 en is sinds 2017 opnieuw verbonden aan UGent als praktijkassistent. In 2019 behaalde hij zijn diploma als gerechtsdeskundige. Na ervaring op te doen in een studiebureau en bij een openbaar bestuur, werd Lander zelfstandige in oktober 2018.MEET HET Evergem wordt vertegenwoordigd door Geo-expert Lander Bral bv
Aangesloten sinds oktober 2018

  • Hidden

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Meet Het Logo Icon White

Voor algemene vragen,
samenwerkingen of gekke
projecten helpen we je graag via
ons hoofdkantoor verder.

CONTACTEER ONS Arrow Link