Sven
Jacques 

Landmeter Zottegem

Landmeter Zottegem

Kasteelstraat 35

9620 Zottegem

Ondernemingsnummer

BE 0798.162.322

beëdigd landmeter-expert

LAN 161658

vlabel erkend

003246802891

MEET HET Zottegem is gespecialiseerd in verschillende landmeetkundige diensten met betrekking tot vastgoed.

Als VLABEL erkend schatter kan u er terecht voor verschillende soorten schattingsverslagen.Het verslag kan uitgebreider of beperkter opgesteld worden naargelang de noodzaak/doel van het document voor de klant.

Ook het voorwerp van de schatting verschilt van dag tot dag. Dit kan gaan van een gewoon huis tot een industrieel gebouw tot speciale dossiers zoals een museum, terrein met hoogspanningsstations of luxevastgoed.

Ook voor het bekomen van een asbestattest / asbestinventarisattest bent u bij MEET HET Zottegem aan het juiste adres. Sinds eind 2022 is Sven Jacques gecertificeerd en erkend door OVAM. Voor het in kaart brengen van asbest in woningen en andere gebouwen voor verkoop/ schenking/ etc binnen de regio Brakel, Oudenaarde, Geraardsbergen, Zwalm, Lierde, Zottegem (Vlaamse Ardennen) kan u steeds op hem rekenen.
Voor opdrachten verder buiten de regio zal hij u graag doorverwijzen naar de collega’s in West-Vlaanderen of het noorden van Oost-Vlaanderen.

Door de grote verscheidenheid aan types vastgoed welk geschat of geïnventariseerd moet worden is het steeds aan te raden een duidelijke omschrijving te geven van het type vastgoed bij het aanvragen van een offerte.

Ook voor advies en begeleiding omtrent onze andere specialiteiten binnen de groep is Sven Jacques graag uw lokaal contactpersoon in de Vlaamse Ardennen.MEET HET Brakel wordt vertegenwoordigd door Estimaid bv
Aangesloten sinds januari 2016


  • Hidden

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Meet Het Logo Icon White

Voor algemene vragen,
samenwerkingen of gekke
projecten helpen we je graag via
ons hoofdkantoor verder.

CONTACTEER ONS Arrow Link