MEET HET Landmeters & Experten meet(s) Agence Du Coq

Agence Du Coq is bij MEET HET een klant uit de duizend

MEET HET Landmeters & Experten

In ‘Een Klant Uit De Duizend’ zetten we graag een van de MEET HET klanten in de spotlight.

Iedereen gaat wel eens op zoek naar een landmeter in de buurt. Het kan zijn dat je je eigendomsgrenzen wil laten vastleggen, of dat je een nieuw bouwproject hebt waarvoor je nauwkeurige metingen nodig hebt. Wat de reden ook is, je kan zeker op onze MEET HET landmeters rekenen!

In onze videocategorie ‘Een Klant Uit de Duizend’ zetten we graag onze klanten in de schijnwerper. Want klanten vormen het kloppend hart van elk bedrijf, zonder hen zouden we niet bestaan!

Klant uit de duizend: Agence Du Coq

Een familiebedrijf gevestigd in De Haan dat voornamelijk op de haven werkt: Agence Du Coq staat voor kwalitatieve dienstverlening en lange termijn relaties.

“We doen alle facetten van een vastgoedmakelaar in De Haan. Zowel verkoop als verhuur, zowel jaarbasis- als vakantieverhuur.” zegt Paul Eric Vandoren.

 

“Een tiental jaren geleden begonnen we de samenwerking met MEET HET. Ze staan altijd klaar om ons te steunen en te helpen in het oplossingen zoeken. Het is een groep landmeters met verschillende specialisaties, en ze beschikken over het nodige apparatuur om de meting in de gebouwen snel en efficiënt te laten verlopen.”

“De samenwerking met de MEET HET landmeters verloopt heel vlot. Bij vragen krijgen we snel antwoord, ze komen snel ter plaatse en hun verslagen zijn in orde. Als er nood is aan aanpassingen in de verslagen wordt dat ook onmiddellijk door hen gedaan.”

Dit project iets voor jou?

Kriebelt het bij jou om deel uit te maken van MEET HET? Bekijk onze vacatures of solliciteer spontaan op onze website.

Misschien heb jij binnenkort wel je eigen MEET HET landmeter kantoor in de buurt!

Op zoek naar een landmeter in de buurt?

MEET HET is een team van geassocieerde landmeters en experten. Door onze unieke samenwerking kan een breed gamma aan landmeetkundige diensten aangeboden worden door vakspecialisten met kantoren in heel Vlaanderen.

Voor algemene vragen, samenwerkingen of gekke projecten helpen we je graag via ons hoofdkantoor verder. Laat je gegevens achter in dit formulier en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

MEET HET algemeen contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.