MEET HET Landmeters & Experten meet(s) Sassevaart

Sassevaart is bij MEET HET een klant uit de duizend

In ‘Een Klant Uit De Duizend’ zetten we graag een van de MEET HET klanten in de spotlight.

Iedereen gaat wel eens op zoek naar een landmeter in de buurt. Het kan zijn dat je je eigendomsgrenzen wil laten vastleggen, of dat je een nieuw bouwproject hebt waarvoor je nauwkeurige metingen nodig hebt. Wat de reden ook is, je kan zeker op onze MEET HET landmeters rekenen!

In onze videocategorie ‘Een Klant Uit de Duizend’ zetten we graag onze klanten in de schijnwerper. Want klanten vormen het kloppend hart van elk bedrijf, zonder hen zouden we niet bestaan!

Voor onze klant uit de duizend deze maand spraken we met Koen Van Schoor. Kom meer te weten over de samenwerking tussen Sassevaart en MEET HET in deze video!

Aannemerscombinatie Sassevaart bestaat uit BAM Infra, Stadsbader Contractors, DEME (DEME Infra Marine Contractors B.V. en Dredging International N.V.), de Belgische bouwonderneming Van Laere N.V. en Equans. Ze gingen op zoek naar een landmeter en vonden die bij MEET HET.

“De nieuwe sluis is omgeven door muren. Een groot deel van die muren diepwanden, de landmeters van MEET HET hebben daarvan de vervorming gemeten. Het is belangrijk voor kwaliteit en veiligheid dat er goed in het oog wordt gehouden hoe die muur precies beweegt zodat er geen schade kan optreden of ongevallen kunnen gebeuren.” zegt Koen Van Schoor van Deme Infra.

“MEET HET heeft hun werk goed gedaan. Ze zijn zeer flexibel, wat handig is als je zelf maar een paar dagen op voorhand kan laten weten dat je een landmeter nodig hebt!”

Dit project iets voor jou?

Kriebelt het bij jou om deel uit te maken van MEET HET? Bekijk onze vacatures of solliciteer spontaan op onze website.

Misschien heb jij binnenkort wel je eigen MEET HET landmeter kantoor in de buurt!

Op zoek naar een landmeter in de buurt?

MEET HET is een team van geassocieerde landmeters en experten. Door onze unieke samenwerking kan een breed gamma aan landmeetkundige diensten aangeboden worden door vakspecialisten met kantoren in heel Vlaanderen.

Voor algemene vragen, samenwerkingen of gekke projecten helpen we je graag via ons hoofdkantoor verder. Laat je gegevens achter in dit formulier en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

MEET HET algemeen contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.