MEET HET Landmeters & Experten meet(s) Jan De Nul Group

Jan De Nul Group is bij MEET HET Landmeters & Experten een klant uit de duizend

In ‘Een Klant Uit De Duizend’ zetten we graag een van de MEET HET klanten in de spotlight.

Iedereen gaat wel eens op zoek naar een landmeter in de buurt. Het kan zijn dat je je eigendomsgrenzen wil laten vastleggen, of dat je een nieuw bouwproject hebt waarvoor je nauwkeurige metingen nodig hebt. Wat de reden ook is, je kan zeker op onze MEET HET landmeters rekenen!

In onze videocategorie ‘Een Klant Uit de Duizend’ zetten we graag onze klanten in de schijnwerper. Want klanten vormen het kloppend hart van elk bedrijf, zonder hen zouden we niet bestaan!

Deze maand: Jan De Nul

Door een eerdere succesvolle samenwerking met de projectleider, kwam Jan De Nul uit bij MEET HET voor het project van een 700 meter lange tunnel. We deden hier drie type metingen: een zettingsmeting, een trillingsmeting en een waterpeilmeting.

Jan De Nul is een aannemer die zowel baggerwerken als infrastructuurwerken doet. Er is ook nog een takje van ons bedrijf dat funderingstechnieken doet en nog een deeltje dat saneringswerken doet.” zegt Matthias De Roeck, werfleider van Jan De Nul Group.

“We bouwen op deze werf een tunnel van 700 meter lang. Vandaag hebben we al verschillende zaken gedaan: enerzijds zijn we bezig met damplanken in de grond te trillen, dat is de eerste fase van de tunnel. We zijn ook bezig met de betonwerken, dus de vloerplaten en de wal in te storten. En hieronder de brug zijn we ook bezig met een beschoeiing.”

“De grootste uitdaging van dit project is de planning. De termijn om dit werk uit te kunnen voeren is zeer kort. Daardoor passen we verschillende fasen tegelijkertijd toe, en kunnen we niet de ene fase afronden voor we aan de volgende beginnen.”

“MEET HET doet hier verschillende metingen. Er zijn drie types metingen dat ze gedaan hebben: zettingsmetingen, trillingsmetingen en ook waterpeilmetingen. De samenwerking met MEET HET is tot stand gekomen door de projectleider, die al samen had gewerkt met hun. De samenwerking is hierdoor vlot tot stand gekomen. We zijn er tevreden van!”

Dit project iets voor jou?

Kriebelt het bij jou om deel uit te maken van MEET HET? Bekijk onze vacatures of solliciteer spontaan op onze website.

Misschien heb jij binnenkort wel je eigen MEET HET landmeter kantoor in de buurt!

Op zoek naar een landmeter in de buurt?

MEET HET is een team van geassocieerde landmeters en experten. Door onze unieke samenwerking kan een breed gamma aan landmeetkundige diensten aangeboden worden door vakspecialisten met kantoren in heel Vlaanderen.

Voor algemene vragen, samenwerkingen of gekke projecten helpen we je graag via ons hoofdkantoor verder. Laat je gegevens achter in dit formulier en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

MEET HET algemeen contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.