MEET HET Landmeters & Experten meet(s) Aché Terra

Aché Terra is bij MEET HET een klant uit de duizend

In ‘Een Klant Uit De Duizend’ zetten we graag een van de MEET HET klanten in de spotlight.

Iedereen gaat wel eens op zoek naar een landmeter in de buurt. Het kan zijn dat je je eigendomgrenzen wil laten vastleggen, of dat je een nieuw bouwproject hebt waarvoor je nauwkeurige metingen nodig hebt. Wat de reden ook is, je kan zeker op onze MEET HET landmeters en experten rekenen!

In onze videocategorie ‘Een Klant Uit de Duizend’ zetten we graag onze klanten in de schijnwerper. Want klanten vormen het kloppend hart van elk bedrijf, zonder hen zouden we niet bestaan!

Deze maand: Aché Terra

De video van deze maand: Aché Terra. Wat Aché (Cubaanse groet) en Terra (de aarde) samenbrengt, is een groep van 4 architecten met verschillende achtergronden en een gezamenlijk doel: architectuur ontwerpen die de lokale locatie, de omgeving en de gebruikers van de ruimte respecteert.

“Aché Terra brengt het beste van duurzaamheid en het mooiste ontwerp in de architectuur, waarbij zowel de klant als de natuur centraal staan.” zegt Mónica.

“Ze respecteren deadlines en gaan heel professioneel te werk,” zegt Mónica over onze MEET HET landmeters. Maar ze heeft ook het gevoel dat er plaats is voor fun bij ons… 

Dit project iets voor jou?

Kriebelt het bij jou om deel uit te maken van MEET HET? Bekijk onze vacatures of solliciteer spontaan op onze website.

Misschien heb jij binnenkort wel je eigen MEET HET landmeter kantoor in de buurt!

Op zoek naar een landmeter in de buurt?

MEET HET is een team van geassocieerde landmeters en experten. Door onze unieke samenwerking kan een breed gamma aan landmeetkundige diensten aangeboden worden door vakspecialisten met kantoren in heel Vlaanderen.

Voor algemene vragen, samenwerkingen of gekke projecten helpen we je graag via ons hoofdkantoor verder. Laat je gegevens achter in dit formulier en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

MEET HET algemeen contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.