MEET HET Landmeters & Experten meet(s) Skilpod

Skilpod is bij MEET HET een klant uit de duizend

MEET HET Landmeters & Experten

In ‘Een Klant Uit De Duizend’ zetten we graag een van de MEET HET klanten in de spotlight.

Iedereen gaat wel eens op zoek naar een landmeter in de buurt. Het kan zijn dat je je eigendomsgrenzen wil laten vastleggen, of dat je een nieuw bouwproject hebt waarvoor je nauwkeurige metingen nodig hebt. Wat de reden ook is, je kan zeker op onze MEET HET landmeters rekenen!

In onze videocategorie ‘Een Klant Uit de Duizend’ zetten we graag onze klanten in de schijnwerper. Want klanten vormen het kloppend hart van elk bedrijf, zonder hen zouden we niet bestaan!

Skilpod: een klant uit de duizend

Skilpod bouwt woningen met als doel het zo efficiënt mogelijk aan te pakken voor het hele bouwproces en de eindklant. MEET HET zorgt voor het opmeten van onze bouwgronden. Bekijk onze video en spot Bram van MEET HET Antwerpen in actie!

“Binnen Skilpod bouwen wij woningen met het idee dat het bouwproces beter en efficiënter kan.” zegt Format Manager Toon-Bert Panis.

“Het is voor ons van groot belang dat onze klant volledig ontzorgd wordt. Vanaf het moment dat de handtekening wordt gezet, valt alles ten onze laste. In de prijs van Skilpod zit het totale pakket: van de volledig afgewerkte woning tot de elektriciteit, fundering, riolering en regenwateraansluitingen.”

“Bouwen is heel stressvol geworden, wij nemen die stressfactor weg en zorgen ervoor dat de woning instapklaar is! Skilpod is acht jaar geleden opgericht. We willen echt een merk worden, we willen graag dat mensen bewust voor ons design en onze kwaliteit kiezen. De grootste uitdaging in ons proces is het bouwen. We houden met alle parameters in het bouwproces rekening, dat kan complex worden.”

“MEET HET is een belangrijke partner voor het opmeten van onze bouwgronden. Vanaf het moment dat wij een deal hebben met een klant wordt MEET HET gecontacteerd. Dan gaan zij ter plaatse naar het terrein en wordt dat opgemeten. Daar worden de contouren van de woning ook al ruw uitgezet voor een eerste keer.”

“Ondertussen zetten we bij Skilpod zo’n 10 woningen per maand, en we kunnen telkens weer rekenen op MEET HET!”

Dit project iets voor jou?

Kriebelt het bij jou om deel uit te maken van MEET HET? Bekijk onze vacatures of solliciteer spontaan op onze website.

Misschien heb jij binnenkort wel je eigen MEET HET landmeter kantoor in de buurt!

Op zoek naar een landmeter in de buurt?

MEET HET is een team van geassocieerde landmeters en experten. Door onze unieke samenwerking kan een breed gamma aan landmeetkundige diensten aangeboden worden door vakspecialisten met kantoren in heel Vlaanderen.

Voor algemene vragen, samenwerkingen of gekke projecten helpen we je graag via ons hoofdkantoor verder. Laat je gegevens achter in dit formulier en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

MEET HET algemeen contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.