MEET HET Landmeters & Experten meet(s) The Bakery

The Bakery is bij MEET HET landmeters & experten een klant uit de duizend

In ‘Een Klant Uit De Duizend’ zetten we graag een van de MEET HET klanten in de spotlight.

Iedereen gaat wel eens op zoek naar een landmeter in de buurt. Het kan zijn dat je je eigendomsgrenzen wil laten vastleggen, of dat je een nieuw bouwproject hebt waarvoor je nauwkeurige metingen nodig hebt. Wat de reden ook is, je kan zeker op onze MEET HET landmeters rekenen!

In onze videocategorie ‘Een Klant Uit de Duizend’ zetten we graag onze klanten in de schijnwerper. Want klanten vormen het kloppend hart van elk bedrijf, zonder hen zouden we niet bestaan!

Deze maand: The Bakery

In deze video kom je meer te weten over The Bakery: een oude bakkerij die omgetoverd werd naar een co-working space.

“Dit is project The Bakery, het was hier vroeger een bakkerij. Het doel van The Bakery is om een professionele werkomgeving aan te bieden, al dan niet in combinatie met het comfort en de luxe van een boutique hotel. Onze co-working space is ideaal voor werknemers en ondernemers die op zoek zijn naar een rustige en efficiënte werkomgeving, gelegen aan de prachtige Belgische Kust.” zegt Robin Depuydt. 

“Je kan hier gebruik maken van onze gedeelde faciliteiten zoals onder andere snel internet, comfortabele vergaderruimtes en uitgeruste keuken zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over praktische zaken en kan focussen op wat voor jou belangrijk is.”

“Het probleem met co-working spaces is dat die vaak in het centrum liggen en dat je dan tegen dezelfde problemen opbotst als wanneer je naar je kantoor zou gaan. Je staat op weg naar het centrum wel eens in de file, en je moet natuurlijk ook nog parkeergelegenheid vinden. De sfeer in een co-working space is altijd heel dynamisch en energiek. Het is een heel andere, betere sfeer dan remote werken, en je hebt natuurlijk ook meteen een uithangbord in het straatbeeld.”

“Ik kwam met MEET HET in contact via een architectenbureau. Alles verliep vlot, de landmeters stelden ook voor om alles in 3D op te meten, wat handig is voor later én nu ook al voor de architecten.” zegt Robin Depuydt.

Dit project iets voor jou?

Kriebelt het bij jou om deel uit te maken van MEET HET? Bekijk onze vacatures of solliciteer spontaan op onze website.

Misschien heb jij binnenkort wel je eigen MEET HET landmeter kantoor in de buurt!

Op zoek naar een landmeter in de buurt?

MEET HET is een team van geassocieerde landmeters en experten. Door onze unieke samenwerking kan een breed gamma aan landmeetkundige diensten aangeboden worden door vakspecialisten met kantoren in heel Vlaanderen.

Voor algemene vragen, samenwerkingen of gekke projecten helpen we je graag via ons hoofdkantoor verder. Laat je gegevens achter in dit formulier en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

MEET HET algemeen contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.