Eveline
Danneels 

Landmeter Assenede

Landmeter Assenede

Kasteelstraat 30

9960 Assenede

Ondernemingsnummer

BE 0827.679.026

beëdigd landmeter-expert

LAN111466, LAN191790

vlabel erkend

005897845732

Jonas Van Hooreweghe en Eveline Danneels leerden elkaar kennen tijdens hun studies Master in de Landmeetkunde en Geomatica aan de Universiteit Gent. Jonas is zo gepassioneerd over zijn geboortestreek dat hij Eveline meebracht naar hier.

Ze specialiseren zich beide als landmeter-expert in metingen in functie van notariële akten, alsook algemene begeleiding bij grensgeschillen. Zowel voor particulieren, bedrijven als openbare besturen.
Maar ook o.a. plaatsbeschrijvingen en opmetingen voor architecten in het kader van bijvoorbeeld verbouwingen en opmeting van archeologische opgravingen staan geregeld op het programma.

Vanuit hun studies is zowel het juridische aspect als het probleemoplossend denken dagelijks omzetbaar in de praktijk.

Beide hechten veel belang aan nauwkeurigheid, neutraliteit en onafhankelijkheid en denken met de cliënt mee aan de beste correcte oplossing voor alle problemen.

Jonas is tevens stichtend vennoot van MEET HET en is vooral op kantoor actief om ook de moeilijkste problemen op te lossen, Eveline vindt u geregeld terug langs Asseneedse wegen en zal in de regio dan ook meestal uw aanspreekpunt zijn.Aangesloten sinds juli 2010

  • Hidden

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Meet Het Logo Icon White

Voor algemene vragen,
samenwerkingen of gekke
projecten helpen we je graag via
ons hoofdkantoor verder.

CONTACTEER ONS Arrow Link