Digital Twin

Beleef de realiteit digitaal en maak een kopie van je gebouw of object. Aangevuld met realtime informatie.
 • Algemeen

      ‘Hindsight is 20/20’, horen we wel eens door de straten galmen. Vrij vertaald: we zouden betere beslissingen nemen als we de gevolgen op voorhand kenden. Een risicoanalyse volstaat namelijk vaak niet… lees meer ….

 • Objecten

  Een digitale kopie hoeft niet per se van een immense stad of kolossale installatie te zijn, ook kleine objecten zoals een bepaald onderdeel van een machine zijn perfect mogelijk. In combinatie met technische… lees meer ….

 • VR

  De digitale wereld bekijken door een brilletje en je weg banen in het web van de virtuele wereld; de digitale tweeling maakt het mogelijk. Maar de mogelijkheden stoppen daar niet. Naast intuïtieve navigatie… lees meer ….

 • BIM model

  De term BIM duikt steeds vaker op in bouwwereld en is dan ook niet meer weg te denken binnen onze sector. Maar wat betekent het concreet? Onder BIM verstaat men doorgaans Building Information… lees meer ….

 • Puntenwolk – Laserscanning

  Met laserscanners wordt de volledige ruimte in 3D ingemeten, op basis van een puntenwolk van miljoenen meetpunten. Maar wat verstaan we onder een puntenwolk? Een puntenwolk is een massa aan data, miljoenen puntjes… lees meer ….

 • 3D contextmodel

  Een 3D-model van de omgeving van een bouwplaats, straat, wijk of stad kan op diverse aspecten zeer nuttig zijn. Bijvoorbeeld om lichtstudies uit te voeren, om de impact op de omgeving te visualiseren… lees meer ….